همجواری نمایشگاه قرآنی قم با حرم مطهر معنویت نمایشگاه را افزایش داد
به گزارش حمیت نیوز (حمنا) به نقل از ستاد خبری نمایشگاه قرآن کریم «بر آستان بهشت» معصومه آمره، رئیس کمیته فناوری اطلاعات و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر قم در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآنی قم در گفتوگو با خبرنگار ستاد خبری گفت: یکی از ظرفیتهای خوب نمایشگاه مکان برگزاری آن بود. اینکه در دل رفت و آمد مردمی است و این بسیار عالی و یک حسن و یک اتفاق بسیار مبارکی است. امیدواریم در سال جاری این سبک نمایشگاهها در جای جای شهر و محلات مخلتف، پردیسان، مناطق محروم که افراد دسترسی کمتری به این موارد دارند برگزار شود.
وی افزود: دومین حسن و امتیاز نمایشگاه که به چشم میآمد این بود که اکثر غرفهداران از نیروهای جوان بودند و این ظرفیت بسیار خوبی بود. البته همجواری نمایشگاه با حرم مطهر حضرت معصومه(س) معنویت این نمایشگاه را افزایش داد و بسیار عالی بود.
آمره تصریح کرد: امسال در کمیسیون فرهنگی با توجه به برگزاری جلسه همفکری که با فعالان قرآنی استان انجام شد، تصمیم گرفتیم کارگروه مشترکی بین مجموعه کمیسیون فرهنگی و فعالان قرآنی تشکیل شود تا ریزنظام مسائلی که به خدمات این حوزه کمک میکند دنبال شود و از اساتید این حوزه دعوت شود تا نگاه تخصصی خود را در حوزه قرآنی به خصوص در حوزه روابط عمومی و سازمان فرهنگی پیگیری کنند.
نگاه متفاوتتر به حوزه قرآن در سال 1401
وی در ادامه در خصوص میزان بودجه اختصاصی به حوزه مباحث قرآنی بیان کرد: مورد بعدی اختصاص بودجه در مورد طرح محراب شهر در حوزه مسجدمحوری است. در واقع قرار بر این است که، امسال با یک نگاه متفاوتتری به حوزه قرآن نگاه کنیم. گام مثبت این مبحث هم دعوت از فعالان قرآنی بود.
آمره بیان کرد: من خود را مسئول نمیدانم بلکه یک نیروی جهادی و خادم میبینم. اما انتظاری که از مدیران و مسئولان استانی در خصوص میزان همکاری و برگزاری این قبیل نمایشگاهها دارم این است که واقعا با توجه به جایگاه بینالمللی استان قم با توجه به اینکه ما از 90 کشور در استان قم اتباع داریم، حداقل از اقداماتی چون برگزاری اینچنین نمایشگاهها حمایت کنند.
وی با اشاره به اینکه اقدامات حمایتی صرفا مالی نیست افزود: حتی حضور مسئولان و مدیران استانی میتواند یک دلگرمی و انگیزه برای نیروهای جوان باشد.
جزیرهای کار کردن در زمینه قرآن نتیجهبخش نیست
آمره گفت: ما مسئولان باید با حضور به صورت میدانی برای ایجاد دلگرمی، حمایت در رفع گرههایی که ممکن است در سیستم اداری یا در حوزه برگزاری نمایشگاه وجود داشته باشد و مسئله سوم در مبحث بودجه، همراه و حامی فعالین قرآنی استان باشیم.
وی بیان کرد: فضای عمومی قم باید به این سمت برود که در حوزه فرهنگی و در حوزه قرآنی یکسری جریانات مطالبهگری اتفاق بیافتد، در آن زمان است که با همدلی کارهای خوبی میتوان رقم زد. با جزیرهای کار کردن نتیجهای نخواهیم گرفت.