برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
پنج شنبه 1 آذر 1403
ناصحی عنوان کرد؛

بودجه صندوق بیماری‌های خاص در سال ۱۴۰۳ باید ۲ برابر شود

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، ضمن تشریح اقدامات بیمه سلامت در خدمت به مردم، خواستار افزایش ۲ برابری بودجه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال آینده شد.

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ محمد مهدی ناصحی، در بازدید از غرفه سازمان بیمه سلامت، با اشاره به مهم ترین دستاوردها و اقدامات سازمان بیمه سلامت در خدمات رسانی به بیمه شدگان، گفت: سازمان بیمه سلامت خدمات مهمی را در طول دو سال گذشته به بیمه شدگان خود ارائه داده که می توان به پوشش رایگان ۵ دهک اول جامعه، تاسیس صندوق حمایت از بیماری های خاص و صعب العلاج و حمایت از زوجین نابارور اشاره کرد.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: تاکنون بیش از ۳۲ میلیون نفر در سازمان بیمه سلامت تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند که بخشی از این افراد دارای بیمه روستایی بوده و بخشی در ۵ دهک اول جامعه از بیمه رایگان برخوردار هستند. همچنین دهک ۶ تا ۹ نیز از تخفیفات بیمه ای برخوردار بوده و تنها دهک ۱۰ باید تمام حق بیمه را به طور کامل پرداخت کند.

وی تصریح کرد: دهک ۶ که تا پیش از این باید ۳۰ درصد از میزان حق بیمه را پرداخت می‌کرد مبلغ کل بیمه یک ساله برای یک نفر به ۲۰ درصد رسید. دهک ۷ که باید ۴۰ درصد از میزان حق بیمه را پرداخت می‌کرد مشمول تخفیف ۱۰ درصدی قرار گرفت. دهک ۸ که باید ۵۰ درصد حق بیمه را پرداخت می‌کرد این میزان به ۴۰ درصد رسید.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: دهک ۹ که باید پیش از این ۸۰ درصد حق بیمه را پرداخت می‌کرد با ۳۰ درصد کاهش پرداخت حق بیمه مواجه شده و باید ۵۰ درصد حق بیمه را پرداخت کند.

ناصحی درباره حمایت های بیمه سلامت از زوجین نابارور اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰۲ مرکز ارایه دهنده خدمات ناباروری با بیمه سلامت طرف قرار داد هستند. در این مراکز بسته‌های خدمتی شامل ۶۹ قلم داروی تخصصی، ۲۹ قلم تجهیزات پزشکی، ۵۶ کد خدمت آزمایشگاهی، ۷ خدمت تصویربرداری پزشکی و ۲۰ خدمت جراحی تحت حمایت بیمه سلامت ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۶۳ هزار زوج در سامانه های بیمه سلامت نشاندار شدند.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بدون شک برای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هیچ محدودیتی در تعداد بهره مندی از خدمات وجود ندارد.

ناصحی در خصوص تاسیس صندوق حمایت از بیماری خاص و صعب العلاج و نقش این صندوق در کاهش پرداختی از جیب بیماران، افزود: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت های این صندوق می باشد این بیماری ها شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماران دیالیزی، موکوپلی ساکاریدوز، بال پروانه ای، انواع تیپ های اس ام ای، سیستیک فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا، مزمن روانی و…، است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: اعتبار مورد نیاز صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در سال اول تاسیس، ۵ هزار میلیاردتومان بود که این رقم برای سال ۱۴۰۲ به ۷ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. البته برای سال آینده اعتبار صندوق بهتر است به ۲ برابر افزایش پیدا کند.

 

منبع: مهر

تاریخ: 1402/11/23
موضوع: سلامت
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی:

اخبار مرتبط

تاکنون موردی از آبله میمونی در ایران شناسایی نشده است

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ بابک عشرتی با بیان اینکه آبله میمونی یک بیماری پوستی است که علائم آن در ابتدا تب و بدن درد و در ادامه ظاهر شدن لکه‌های قرمز رنگ بر روی بدن است، ...

هوش مصنوعی تومور مغزی را به جای پزشکان رصد می‌کند

به گزارش حمیت نیوز(حمنا): در دهه های اخیر پیشرفت های قابل توجهی در تشخیص پزشکی و روش های درمانی ایجاد شده است. با این وجود هنوز فرصت پیشرفت در روش های کنترل بیماری های ...

نگرانی شدید سازمان جهانی بهداشت در پی شیوع گسترده آبله میمونی

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ بیانیه «آدهانوم قبریسوس»، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت پس از نشست کمیته اضطراری آژانس بهداشت سازمان ملل که در روز سه‌شنبه منتشر شده ...

کاهش ورودی های تب دنگی به کشور/ بندرلنگه آلوده ترین شهر ایران

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ حسین فرشیدی اظهار کرد: گسترش وسایل ارتباط جمعی در ایجاد برخی از مشکلات و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی وابسته به آن مؤثر است، به‌طور مثال ...