صنعت ساختمان که یک صنعت پیشرو در سطح کشوراست
به گزارش حمیت نیوز (حمنا)؛ در حاشیه گردهمایی نقش تولیدکنندگان صنایع برقی در پیشبرد اهداف صنعت ساختمان که با همت بانک کالا برق نخل در سالن همایش های کهکشان غدیر قم برگزار شد. اکبر شوکت رئیس سابق کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی کشورطی گفت و گویی اظهار داشت: برگزاری این گونه همایشهای که درکنار نمایشگاههای تخصصی اتفاق میافتد به ویژه صنعت ساختمان که یک صنعت پیشرو در سطح کشوراست و ۲۰ درصد از صنایع و کارخانجات ما ( فولاد، پایه ساختمان، مصالح ساختمانی، تاسیسات آب، برق و گاز است) را به حرکت در بیاورد.
وی در ادامه بیان داشت: طی ۱۰ سال گذشته با میانگین سالی ۱۰۰ میلیون متر مربع پروانه ساخت در کشور صادر میشود در دورههایی که رکود بوده ۷۰ یا ۸۰ هزار متر مربع را کاهش داشته است و دورههایی که در اوج بودیم ۱۵۰ میلیون متر مربع هم افزایش داریم ولی میانگین ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته را ۱۰۰ میلیون متر مربع پروانه ساختمانی است که صادر میشود و این اشتغال زایی برای حوزه ساختمان به وجود میآورد.
او در ادامه گفت: در کشور یک میلیون و سیصد هزار خانوار مستقیماً با کار کردن در داخل ساختمان امرار معاش میکنند کارخانجاتی که این مصالح را در سطح کشور تولید میکنند بیش از یک میلیون از افراد کار در این کارخانجات هستند که این مصالح را تولید میکنند مسلماً صنعتی با این رشد و بالندگی نیازمند این است که نمایشگاههای تخصصی مختلف و پی در پی و به ویژه همایشهای تخصصی که این همایشها بتواند پربار باشد وباعث آشنایی فعالین صنعت ساختمان را با علم روز دنیا و به ویژه کالاهایی که در کشورهای پیشرفته دنیا آشنا می شوند بتوانند این کالاها را در داخل کشور به افرادی که در صنعت ساختمان در حال ساخت و ساز هستند و مردمی که مشتری نهایی این کالاها هستند عرضه کنند.
شوکت گفت: کالا برق نخل و چندی دیگر از دهه ۹۰ شروع کردند شاید به یکنواختی که نزدیک ۴۰ سال در قم حاکم بود و به صورت سنتی و شیوه قدیمی صرفاً فروش کالابود و تغییر و تحولی ایجاد کردند.
وی در ادامه بیان داشت: صنفی که در حوزه برق کار میکند ۲۶۰۰ تا از انجمن برقکاران استان هستند که خوشبختانه یکی از صنفهایی هستند که می توان گفت تمام اعضا رتبهبندی شدند انجمن صنفی برقکاران توانستند یک رتبهبندی خیلی خوبی را بر مبنای تجربه کاری و علمی که برقکاران دارند انجام دهند.
رئیس سابق کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی در پایان اظهار داشت:امیدواریم در کنار مجموعه نخل و سایر مجموعههایی که پیش رو هستند بتوانند در کنار هم حرکتهای خوبی را انجام دهند که در نهایت باعث افزایش عمر ساختمان ها،خدمت رسانی به مردم،و آشنایی افرادی که در این ساختمان ها کار می کنند با مسائل روز صنعت برق که در دنیا اتفاق میافتد به جای طی کردن یک روال طولانی با کمک همچین مجموعههایی با تکنولوژی روز دنیا زودتر آشنا میشویم.