برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
یکشنبه 10 تیر 1403

رئیس جمهور: طرف مقابل مصمم به رفع تحریم باشد، توافق خوبی صورت می‌گیرد

به گزارش پایگاه خبری حمیت نیوز به نقل از ایرنا؛ آیت الله «سیدابراهیم رییسی» امروز شنبه در گردهمایی‌ سفرا و روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه‌ اظهار کرد: سند بسیار واقع بینانه‌ای که شرایط را ترسیم کرده و راهبردهایی برای آینده دارد؛ بیانیه گام دوم است.

وی اضافه کرد: با دقت در این بیانیه به خوبی ترسیم شده است که وضع ایران فعلا در کجاست و چگونه می‌توان به شرایطی دست یافت که در شان مردم ایران و تراز ملت انقلاب اسلامی است. با تدبر در این بیانیه می‌توان دریافت که کشور باید به کدام سمت حرکت کند تا عقب ماندگی‌ها جبران شود.

رییس دولت سیزدهم با تاکید بر لزوم اجرای کار تحولی در کشور گفت: نظام بروکراسی پیچیده‌ کارها را کند می‌کند، موجب آزار شده است و اجازه کار به موقع و نتیجه بخش را نمی‌دهد؛ یکی از بخش‌هایی که می‌تواند روند اصلاح را آغاز کند، وزارت خارجه خواهد بود.

وی یادآورشد: باید به هرشکل ممکن کار انجام شود و تنها بسنده کردن به نامه و پیرو و ... نمی‌تواند کافی باشد و پاسخ واقعی این است که کار و طرح باید مجدانه پیگیری شده و اتفاق بیافتد. باید تحولی در نحوه و فرایند درخواست‌ها و انجام کار اتفاق افتد.

رییس جمهور اضافه کرد: ما نیازمند آن هستیم که در ورود به گام دوم انقلاب، تحولی را در کشور شاهد باشیم. کارهای خوبی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاست داخلی و خارجی انجام شده است که از همه آنهایی که ایفای نقش کردند، باید تشکر کرد. اما اگر مقداری از تابلویی که در این چهل سال ترسیم کردیم، فاصله بگیریم و ببینیم که چگونه در این مدت عمل شده است می توانیم به بعضی از کاستی‌ها و عقب ماندگی‌ها برسیم که می توانست نباشد.

وی با تاکید بر اینکه ما حتما نیازمند تحول هستیم گفت: برای رسیدن به وضع مطلوب باید با گام‌هایی بلند فاصله وضعیت موجود و مطلوب را کمتر کنیم تا به نقطه هدف برسیم.

آیت الله رییسی با تشریح سه محور اساسی تحول توضیح داد: نخستین محور تحول شناختی است یعنی رویکردها باید تغییر کند. اگر نگاه‌ها و رویکردها تغییر نکند، اتفاقی نخواهد افتاد.

رییس دولت سیزدهم دومین تحول را تحول در فرایندها عنوان کرد و با بیان اینکه فرایندهای نظام اداری مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است، گفت: اگر تحول در فرآیندها رخ ندهد، اتفاقی نخواهد افتاد.

رییس جمهور خطاب به سفرای حاضر در نشست تاکید کرد: با بسنده کردن پیگیری به بخش اداری کار به جایی نمی‌رسد.

آیت الله رییسی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: با توجه به ظرفیت موجود در کشور می‌توان تبادلات با همسایگان را افزایش داد که سهم وزارت خارجه در این زمینه بسیار مورد توجه است. سیاست همسایگی و ارتباط با همسایگان در جهت مقابله و خنثی سازی تحریم ها، حرکت راهبری و استراتژیک و نه تاکتیکی برای جمهوری اسلامی است که با توجه به شناخت آقای صفری معاون اقتصادی وزیر امورخارجه و همراهی و همکاری سفرا این استراتژی با قوت پیش خواهد رفت.

رییس دولت سیزدهم با اشاره به دو راهبرد جمهوری اسلامی برای خنثی‌سازی و رفع تحریم‌ها گفت: تحریمی که امروز علیه جمهوری اسلامی وجود دارد، اقتصاد پایه است و راهبرد دشمن این است که سایه این تحریمها همواره بر سر مردم ایران باشد و آن را توسعه دهد و راهبرد ما این است که این تحریم‌ها باید شکسته شود.

وی ادامه داد: در این دولت وزیر امور خارجه و بخشهای مختلف دولت، هم تلاش برای خنثی‌سازی تحریم‌ها و هم اقدام جدی برای رفع آنها را دستور کار قرار دادند و تمام تصمیمات ما در حوزه فروش نفت و منابع مالی بر این است که اگر تحریمها ادامه یافت چگونه بتوانیم کشور را مدیریت کنیم.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: برخی می‌گفتند جمهوری اسلامی مذاکره نمی‌کند و عده‌ای مدعی بودند که ما در مذاکرات جدی شرکت نمی‌کنیم و یا برنامه نداریم اما جمهوری اسلامی در مذاکرات عزتمندانه شرکت کرد و با ارائه متن نشان داد که در مذاکره جدی است.

وی تاکید کرد: امروز هم اگر طرف مقابل مصمم به رفع تحریم‌ها باشد، توافق خوبی صورت خواهد گرفت و ما حتما به دنبال این توافق خوب هستیم.

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از عادی‌سازی روابط برخی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی گفت: این عادی‌سازی نه برای این کشورها و نه برای رژیم صهیونیستی امنیت‌ساز نیست.

آیت الله رییسی افزود: این کشورها تلاش می‌کنند هم روابط خود را با صهیونیست‌ها عادی کنند و هم اسرائیل را به مرزهای ما نزدیک کنند اما این اقدام سودی برای آنها نخواهد داشت.

وی در ادامه ایران اسلامی را خیرخواه کشورهای منطقه خواند و گفت: ارتباط با جمهوری اسلامی و تعامل با ایران در حوزه های مختلف می‌تواند به امنیت و گسترش صلح آرامش در منطقه کمک کند.

رییس جمهور با بیان اینکه افغانستان هرچه سختی کشیده ناشی از حضور بیگانگان بوده،‌ تصریح کرد: افغانستان از زمان حضور ناتو و آمریکا در این کشور روی خوش ندیده و نتیجه حضور آمریکایی‌ها در این کشور گسترش بلای خانمان‌سوز مواد مخدر بوده است.
تاریخ: 1400/9/20
موضوع: گزارش روز
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی:

اخبار مرتبط

تبلیغات دور دوم انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور مسعود پزشکیان با ۱۰ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۹۹۱ رأی و سعید جلیلی با ۹ میلیون ۴۷۳ هزار ۲۹۸ رأی به دور دوم انتخابات ...

مخابرات امن‌ترین بستر ارتباطی پایدار را برای انتخابات تأمین کرد

به گزارش حمیت نیوز(حمنا) از شرکت مخابرات ایران؛ حامد شیخ‌پور، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل و سخنگوی شرکت مخابرات ایران بر پایداری تمامی زیرساخت‌های ارتباطی ...

ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها/ افزایش ایمنی و کاهش ترافیک

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ تونل‌ها بخش حیاتی از زیرساخت‌های حمل‌ونقل در مناطق شهری و بین‌شهری هستند. این سازه‌ها با هدف کاهش تراکم ترافیک و تسهیل جریان ...

آخرین اخبار انتخابات از زبان اسلامی

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ اسلامی سخنگوی وزارت کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آمارهایی که در فضای مجازی درباره شعب خارج از کشور مطرح می شوند سندیت ندارند و آمار فقط ...