برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
دوشنبه 19 فروردین 1404
سخنگوی اتحادیه نانوایان استان قم خبرداد؛

کاهش کیفیت آرد؛ مهم‌ترین دلیل کاهش کیفیت نان در قم

سخنگو اتحادیه نانوایان استان قم گفت: متاسفانه به دلیل کاهش کیفیت آرد؛ این روزها شاهد پخت نان بی‌کیفیت در واحدهای نانوایی استان قم هستیم.

به گزارش حمیت نیوز(حمنا)؛ حمید نجفی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان قم، در پاسخ به مطالبه مردم مبنی بر کاهش کیفیت نان اظهار کرد: متاسفانه به دلیل کاهش کیفیت آرد در استان قم این روزها شاهد افزایش اعتراضات مردم و حتی نانوایان درخصوص کیفیت نان پخت شده هستیم.

وی افزود: آرد‌هایی که این روزها اداره کل غله استان برای واحدهای صنفی ما تامین می‌کند آرد داخلی با کیفیت بسیار پایین بوده و این موضوع باعث شده برخی نانواها حتی آن را پخت هم نکنند.

سخنگوی اتحادیه نانوایان گفت: امروز جلسه‌ای را با مدیرکل محترم غله استان داشتیم و از آن‌‌ها درخواست کردیم گندم با کیفیت داخلی از استان گلستان، خوزستان و یا حتی گندم خارجی برای ما تامین کنند.

وی ادامه داد: قم شهر زائر پذیر بوده و برای شهروندانی که در جوار بانوی کرامت زندگی‌ می‌کنند پسندیده نیست که نان این برکت و نعمت خداوند را به پایین ترین کیفیت خریداری و مصرف کنند.

عضو هیئت رئیسه اتحادیه نانوایان خاطرنشان کرد: اتحادیه اعتراض خود مبنی بر کاهش کیفیت آرد را از مسئولین مربوطه و حتی جناب آقای استاندار مطالبه کرده است و مدیرکل غله استان به ما قول دادند در صورت فراهم بودن شرایط تا آخر شهریورماه اقدام به تامین آرد با کیفیت کنند.

تاریخ: 1403/6/20
موضوع: استانها
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات

اخبار مرتبط