عناوین سلامت
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با نوشیدن چای
براساس نتایج یکی از تحلیلهای جامع درباره 19 مطالعه که وضعیت بیش از 1 میلیون نفر از بزرگسالان را در 8 کشور جهان بررسی کردهاند، مصرف متعادل چایهای سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. این یافتهها نشان میدهند که نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در طول روز، ...
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
مهمترین نکته های تهیه یک سالاد مغذی
سالاد، یکی از بهترین منابع تامین سبزیجات است و انواع مختلف سالاد نیز امروزه تهیه میشود. اما در کنار ویتامینهای فراوان سالاد، توجه به چند نکته مهم باعث میشود سالاد کاملا مغذی و سرشار از ترکیبات مفید باشد که حتی میتوان بهعنوان شام نیز آن را مصرف کرد.
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
کاهش وزن ناگهانی و مشکلاتی که باید جدی گرفت!
بسیاری از افراد دغدغه کاهش وزن و رسیدن به وزن ایدهآل را دارند که برای این منظور تمرینات مختلف ورزشی و رژیمهای غذایی را امتحان میکنند. اما کاهش وزن همیشه خوشایند نیست و اگر بدون تغییر در برنامه زندگی اتفاق بیفتد میتواند هشدار ابتلا به مشکل جدی باشد که هرگز نباید بیاهمیت ...
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
7 خاصیت چای زردچوبه
زردچوبه، پرکاربردترین ادویه در دنیاست که از هزاران سال پیش بهدلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی کاربرد داشته است. چای زردچوبه یکی از روشهای مفید استفاده است که در کنار بهرهمندی از خواص این ادویه، انتخاب خوبی بهعنوان نوشیدنی گرم در روزهای زمستان خواهد بود.
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
توصیههای موثر کاهش وزن در رژیم بدون شکر
رژیم بدون شکر مبتنی بر حذف هر نوع خوراکی شیرین غیرطبیعی است. مطالعات بسیاری نشان میدهد که پرهیز از افزودن شکر به خوراکیها و مواد غذایی با شاخص گلیسمی بالا میتواند علاوه بر کاهش وزن به پیشگیری از بیماریهایی مانند دیابت نوع 2، مشکلات گوارشی، اختلالات خودایمنی و... کمک کند. این ...
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
گوجهفرنگی، سیبزمینی و بادمجان؛ سه ماده غذایی در برابر سرطان ها
بادمجان، گوجهفرنگی و سیبزمینی مواد غذایی مغذی هستند که فواید مشابهی بر سلامت عمومی بدن می گذارند و میتوانند به مقابله با سرطان کمک کنند. این سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدانها بوده و علاوه بر تقویت ایمنی بدن در محافظت از سلولها نیز در برابر تاثیر منفی رادیکالهای آزاد نقش ...
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
این سبزیجات را هر هفته بخورید!
بر هیچکس پوشیده نیست که مصرف سبزیجات از جنبههای مختلفی برای سلامت انسانها مفید است زیرا این مواد غذایی طیف وسیعی از ترکیبات مغذی را به بدن میرسانند. متخصصان تغذیه به همه توصیه میکنند که حداقل 5 وعده مصرفی از میوهها و سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه داشته باشند تا همه ویتامینها، ...
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
چند عادت غذایی برای کاهش مشکلات سلامتی در زمستان
در فصل زمستان بدن ما غذاهای غنی نیاز دارد که در همین راستا مصرف میوه های خشک، آجیل و دانه های روغنی (دانه کنجد) توصیه می شود.
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
چگونه آثار مخرب "پشت میزنشینی" را کاهش دهیم؟
یک کارشناس تغذیه گفت: میزان کم تحرکی در افراد شاغل در ادارات و مراکز جمعی کارمندان بیشتر است و اغلب این افراد پشت میز و سیستمها مشغول به خدمت هستند بنابراین این گروه از افراد بیشتر در معرض افزایش وزن قرار دارند.
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت
ویتامینی که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را افزایش میدهد
ایسنا/خراسان رضوی کسانی که بیش از حد از ویتامین D مصرف کنند، بیشتر در معرض حمله قلبی یا سکته مغزی قرار خواهند گرفت.
منبع: سلامت
تاریخ: 1401/11/8
موضوع: سلامت