برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403
عناوین سلامت

افراد تحصیل کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند

یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که پول بیشتری دارند و تحصیلات بهتری دارند، با افزایش سن در معرض خطر کمتر ابتلا به زوال عقل هستند.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

داروخانه تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو است

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، عرضه دارو از طریق داروخانه ها را کاملا ایمن و سالم دانست.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

اهمیت مراقبت پرستاری در منزل/ کاهش هزینه‌های بیمارستان‌ها

رئیس کل سازمان نظام پرستاری، بر اهمیت توسعه مراکز مراقبت پرستاری در منزل تاکید کرد.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

رونمایی پزشکیان از فرمول جدید اضافه کاری پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، از رونمایی فرمول جدید اضافه کاری پرستاران توسط رئیس جمهور در مراسم روز پرستار خبر داد.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

دو مطالبه اصلی پرستاران/ امیدوارم روز پرستار خبرهای خوشی بشنویم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بر اهمیت حرفه پرستاری در نظام سلامت کشور تاکید کرد.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

مشکلات پرستاری با یک الگوی واحد حل نمی‌شود

رئیس شورای عالی نظام پرستاری گفت: پرستاران ما از توانمندی بالایی برخوردارند، اما اجازه رشد به آنها نمی دهیم.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

هم نفس تا نفس/ مادرانی که زندگی به فرزندان را هدیه دادند

زارع‌زاده گفت: سازمان بسیج جامعه پزشکی با انجام مشاوره‌هایی از انجام سقط‌های غیر قانونی جلوگیری می‌کند؛ و تاکنون ۳۰۰مرکز مردمی نفس را در کشور راه‌اندازی و به ۱۰هزار نفرمشاوره‌ ارائه شده است.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

سخت ترین دوران صنعت داروسازی را تجربه می کنیم

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین، به تشریح عملکرد تیپیکو در بازار دارویی کشور پرداخت.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

نقش هوش مصنوعی در درمان ناباروری

جراح زنان گفت: هوش مصنوعی هرگز نمی‌تواند جای پزشک و جراح را بگیرد اما می‌تواند در به دنیا آمدن فرزند سالم مؤثر باشد.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت

ویژگی روغن‌های خوراکی و سرخ‌کردنی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغن‌های خوراکی و سرخ‌کردنی مناسب باید از ویژگی‌هایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
منبع: مهر
تاریخ: 1403/8/15
موضوع: سلامت